Padel

Så ska padelutmanaren tampas mot giganter

Padel har en stämpel av att vara på utdöende i Sverige. Trots det har nu svenska Coco Padel startats. Målet är att nå ut internationellt och planen är att använda sig av Amazon för att lyckas.

J.Lindeberg skapar kollektion för racketsport

Sedan starten har J.Lindeberg skapat kläder för golfbanorna runt om i världen. Med Jesper Parnevik som en tidig användare av kläderna var de till och med det företag som ändrade golfmodet från enorma chinos till mer figursytt, likt det vi ser idag. Nu ger de sig in i racketsportsvärlden.

Världsledande Varlion intar Skandinavien

Varlion storsatsar på Skandinavien i allmänhet och Sverige i synnerhet. Den exklusiva padelproducenten ska göra en nysatsning av sina världsledande produkter skapade av passion tillsammans med Active Brands Group.

Gina Tricot ger sig in på padelarenan

Padel har blivit sockerbiten som alla vill åt. Nu ger sig även modekedjan Gina Tricot in i sportsegmenet. Från och med i slutet av september kommer en kollektion av padelkläder säljas i modekedjans butiker, i samarbete med RS Padel.

IcanIwill lanserar padelkollektion

Det svenska träningsvarumärket IcanIwill breddar konceptet och lanserar nu en renodlad kollektion för padel och racketsport, både för herr och dam.

Granen säljer padel

Padelsporten ökar och kändisarna hänger på. I höst gör Seven of Sweden leverantörsdebut. Märket frontas av fotbollsspelaren Andreas Granqvist, en av fyra delägare.