Efter vårsuccén: Nu inleds ny säsong av Head Hunted Padel Team

Nära 1 000 ansökningar under våren. Nu är det dags för nästa säsong av Heads populära padel-kampanj.

Head inleder nu en ny säsong av Head Hunted Padel Team.
Målet med kampanjen är att ge åtta spelare de bästa förutsättningarna för att nå sin fulla potential på padel-banan. Det långsiktiga målet är att bidra till ett starkare padel-community och detta görs genom att åtta spelare får leva som proffs under en säsong. Den bästa utrustningen erbjuds, givetvis. Till detta tillkommer många timmar på padelbanan med en coach varje vecka. Individuellt fysprogram, träningsläger och tävlingar. Med andra ord – de bästa förutsättningarna för att de här åtta utvalda spelarna ska bli så bra som möjligt under en begränsad period.
– Första säsongen av Head Hunted Padel Team har varit lärorikt och givande på så många sätt. Utöver vår stärkta relation med sporten, spelarna och eldsjälarna, är nog den största insikten att en satsning i det här formatet på den här nivån har varit otroligt uppskattad. Det är svårt att inte fortsätta efter alla positiva hejarop vi har mottagit under resans gång, säger Thin Boman, marknadschef, Head Scandinavia.

Nytt för i år är att rekryteringen sker i två steg. Första steget är en skriftlig ansökan, utifrån vilken ett tiotal spelare väljs ut och får chansen att bevisa sin potential på Show & Play. En möjlighet för HEAD att handplocka de bäst lämpade för utmaningen.
– Head Hunted Padel Team är helt i linje med vår mission att erbjuda hög prestanda till alla atleter, professionell som amatör, för att de ska nå sin fulla potential. Samtidigt som vi satsar på att utveckla sporten, utvecklar vi också våra produkter. Vi har fått jobba hårt för att ständigt möta spelarnas önskemål, vilket i slutändan har gjort oss alla ännu bättre” säger Jonas Ottosson, kategorichef racketsport, Head Scandinavia.

Partners till projektet är LeDap, Racketspecialisten, Ár Functional och DIG Snacks.

Relaterat företag i Sportregistret

  • HEAD

    HEAD is on a mission to bring high-performance gear to every athlete, professional and amateur, to allow them to be the best they can be in racquet sports, winter sports, or swimming.

  • HEAD

    HEAD is on a mission to bring high-performance gear to every athlete, professional and amateur, to allow them to be the best they can be in racquet sports, winter sports, or swimming.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="30446" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]