Wilson återupplivar Carbon Force Padel-kollektionen

För nästan tio år sedan lanserade Wilson Carbon Force-rackets för första gången. Nu finns de i en uppdaterad version.

Det har gått nästan tio år sedan Wilson för första gången lanserade sina Carbon Force-rackets. Från start blev produkten omtyckt av padel-spelare som upplevde att de genom materialvalet i padelracket fick både kraft och kontroll.

Mycket har förstås hänt på tio år. I Sverige har sporten både exploderat och dalat under den här tiden. Produktutvecklingen har gått i en rasande fart och här står vi nu med helt nya preferenser gällande vad som är bra och dåligt.

För att modernisera har Wilson nu skapat rackets med en diamantform, detta innebär en visserligen lite mindre sweetspot, men den är placerad högre upp på racket – vilket i sin tur genererar högre bollhastigheter. Inuti racket hittar vi mjukt EVA-foam, vilket ger en härlig kontroll för spelarna.
– Vi är så glada över att ha fräschat upp Carbon Force-serien, våra padelrackets med ett arv och en historik. Den här serien av rackets erbjuder stora spelmöjligheter samtidigt som det håller höga krav från aktiva spelare, säger Iñaki Cabrera, Global Business Director Wilson Padel.  

Nya Carbon Force-serien erbjuder tre olika racketar. Carbon Force Pro ger en perfekt kombination av kraft och kontroll. Carbon Force LT är skapad för spelare med ledbesvär. Carbon Force är billigare men erbjuder trots det lägre priset väldigt mycket spelbarhet.

Alla rackets är nu ute till försäljning.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="30488" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]