Kedja

Sportringen öppnar dubbelt

En gränsbutik i Norrland och en storsatsning på cykel i Mellansverige. Sportringen har dubbla butiksöppningar att se fram emot under maj månad.

JD Sports köper The Finish Line

Engelska JD Sports tar över den amerikanska sportkedjan The Finish Line. I och med uppköpet blir JD Sport med alla sina andra kedjor världens fjärde största sportkedja. Koncernens totala omsättning blir drygt 40 miljarder kronor.

XXL öppnar i Malmö

XXL har inga planer på att bromsa sin tillväxt. Snart öppnar de sin första butik i Malmö och platsen blir den stora gallerian Emporia.

Team Sportia vill få oss att träna utomhus

Det är inget fel på att träna inomhus. Men det är mycket smartare att göra det utomhus. Det är kärnan i Team Sportias nya kampanj. Den franchisebaserade kedjan rullar ut budskapet under våren.

Stadium öppnar sneakerbutik

Stadium fortsätter att öppna nya specialkoncept. Senast ut är Sneakers Point som är en butik för de som älskar sneakers.

XXL:s koncept för framtiden

I morgon öppnar XXL i Länna, och då är det premiär för deras nya butikskoncept. Det är ett moderna, ljusare och tydligare XXL som möter kunderna. Och med teknik som garanterar att XXL håller sitt löfte om lägsta priser.