Sportmode

J.Lindeberg skapar kollektion för racketsport

Sedan starten har J.Lindeberg skapat kläder för golfbanorna runt om i världen. Med Jesper Parnevik som en tidig användare av kläderna var de till och med det företag som ändrade golfmodet från enorma chinos till mer figursytt, likt det vi ser idag. Nu ger de sig in i racketsportsvärlden.

Peak Performance säljer gamla kläder

Nej det är inget skämt. Istället en stor satsning på återbruk från Peak Performance. Kunder som tröttnat på sina gamla Peak-plagg kan nu sälja tillbaka dem till företaget som i sin tur säljer dem till vintageintresserade.

Kläderna som ska hålla kroppen sval i hettan

Alltfler varumärken experimenterar med kyleffekter i sina klädesplagg. Som till exempel sportvarumärket Under Armour och oudoorvarumärket Reima, som båda släppt nya kollektioner.

Så ser de svenska OS-kläderna ut

Nu har de svenska OS-truppernas kläder lanserats. Bakom kollektionen står den japanska kedjan Uniqlo, som just nu avancerar snabbt på svensk mark.

Reebok gör tvärtom-kampanj

I sin nya kampanj vill Reebok vända på perspektivet om träningsklädernas förmåga att göra oss till bättre atleter. Istället är det helt upp till användaren, menar Reebok. Influencers som Reebok jobbar med har till och fått skriva på ett kontrakt om att vara fullständigt ärliga i sina omdömen.