Skidor

Landslagets vallachef går till Rossignol

Efter nära 20 år i landslagets tjänst väljer Urban Nilsson nu att gå till ­Rossignol. ”Ubbe” går därmed från att vara vallachef och blågul supporter, till att bli Trade Marketing Manager – och supporter för alla Rossignol-åkare.

Efter fabriksbranden – askan är den bästa jorden

Det sägs att en olycka sällan kommer ensam. Fråga bara Fischer, som lär kunna intyga att det stämmer. För efter covid-19 fick de se sin fabrik brinna upp. Och när den nya väl byggts upp utbröt ett krig i nationen. Vi har pratat med företagets vd, Franz Föttinger, som trots alla motgångar är positiv.

Vinterns hetaste säsong står för dörren

På kort tid har Vemdalen Ski Shop byggt upp ett gott rykte som en nischad specialistbutik. Mitt i ett växande turistparadis hittar vi den unga skidbutiken, men med en personalstyrka som samlar många år av skiderfarenhet.

De blir ny sponsor till landslaget

Efter det oväntade uppbrottet har svenska skidlandslaget en ny sponsor när det kommer till kläder. För första gången ska Ridebrain skapa kläder och direkt sponsrar de landslaget.

Skridskostjärna blir lägerledare för Skistar

Efter en intensiv och lyckad karriär där han i princip vunnit allt som går att vinna, lämnar Nils van der Poel de olympiska skridskoisarna. I stället blir han tränare på ett ungdomsläger, i uppdrag som ambassadör för Skistar.