Racketsport

Stiga nysatsar på badminton

1970-talet var Stiga Sports storhetstid inom badminton, nu nysatsar man på ett racketsortiment med spetskvalitet, med hjälp av dragplåstret Max Svensson.

J.Lindeberg skapar kollektion för racketsport

Sedan starten har J.Lindeberg skapat kläder för golfbanorna runt om i världen. Med Jesper Parnevik som en tidig användare av kläderna var de till och med det företag som ändrade golfmodet från enorma chinos till mer figursytt, likt det vi ser idag. Nu ger de sig in i racketsportsvärlden.

Gina Tricot ger sig in på padelarenan

Padel har blivit sockerbiten som alla vill åt. Nu ger sig även modekedjan Gina Tricot in i sportsegmenet. Från och med i slutet av september kommer en kollektion av padelkläder säljas i modekedjans butiker, i samarbete med RS Padel.

IcanIwill lanserar padelkollektion

Det svenska träningsvarumärket IcanIwill breddar konceptet och lanserar nu en renodlad kollektion för padel och racketsport, både för herr och dam.

Granen säljer padel

Padelsporten ökar och kändisarna hänger på. I höst gör Seven of Sweden leverantörsdebut. Märket frontas av fotbollsspelaren Andreas Granqvist, en av fyra delägare.

Salming kliver in på padelcourten

Padel är hetare än solen på Gran Canaria. Och nu ger sig ännu en spelare in i kampen om försäljningen. Svenska Salming, med välkänd kompetens inom flera indoorsporter, gör comeback med komplett padelkollektion.

Head ska växa med padel

Head är inte bara alpint. De har mycket annat också. Padel till exempel, som kan ge butikerna bra marginaler. Nu ska de växa i Norden med ny organisation.