Barn

Isbjörn moderniserar och byter profil

Isbjörn of Sweden, som tillverkar outdoor- och skidkläder för barn och tonåringar, lanserar en helt ny varumärkesprofil lagom till det nya året. Sportfack fick en sneakpeak före lanseringen på Ispomässan i februari.

Isbjörn prisas för sin overall

Precis som finska Reima har svenska Isbjörn blivit prisade för sina vinteroveraller. Modellen Penguin har insydda sömmar som kan sprättas upp för att overallen ska räcka en extra säsong.

Thules nya butik i Stockholm

Thule har öppnat en konceptbutik i Stockholm. Platsen är Kungsgatan där de är grannar med bland andra The North Face, Fjällräven, Haglöfs  och Norrøna.

Fanny Tham till Isbjörn

Isbjörn of Sweden har anställt Fanny Tham som ny säljansvarig för Tyskland, Schweiz och Österrike. Fanny kommer även att vara inblandad på den svenska marknaden, och hon tillträder den 1 december.

Bergans bäst i test

Bergans har en lång tradition av att förse upptäckare med kläder som klarar av tuffa expeditioner. Och ingen expedition är tuffare än ett dagisbarn som dag efter dag leker timme efter timme utomhus oavsett väder. Därför strävar Bergans efter att göra riktigt hållbara och funktionella barnkläder.

Veckans produkt: Thule RideAlong

Thule RideAlong är en klassisk, säker och lutningsbar cykelbarnstol som gör det enklare än någonsin att ta med sig barnet på en cykeltur. Tack vare att Thule RideAlong har fem olika lutningslägen (upp till 20°) kan ditt barn ta sköna tupplurar under åkturen.

Veckans produkt: Thule Yepp maxi

Thule Yepp Maxi är en smart och bekväm cykelbarnstol med karakteristisk design. Oavsett om ni ska ta er från A till B i vardagen eller ge er ut på ett längre äventyr är den ett utmärkt val för dig och ditt barn.

Veckans produkt: Thule Yepp Nexxt Maxi

Prisbelönta Thule Yepp Nexxt Maxi är en lätt och säker cykelbarnstol med unik design som inspirerats av moderna cykelhjälmar. Resultatet är en lätt och bekväm stol med ett stilrent och sportigt utseende, där kombinationen av hårt skal, mjuk vaddering och stötabsorbering ger ditt barn högsta komfort.

Innovativa Treksta

Treksta är inte som andra skoföretag. De släpper hela tiden nya, smarta lösningar och med i Trekstas kärntrupp sitter svenske Mats Bengtsson.