Trend

Svensken vill träna under semestern

Träningsresor och aktiv semester. Det är två av årets hetaste trender enligt den SIFO-undersökning som genomförts på uppdrag av Resia för att kartlägga svenskarnas respuls 2018.

Fem trender i Berlin

I går var Sportfack på modemässorna i Berlin. Här kommer ett smakprov på fem trender inom sport- och streetmodet – mycket mer kommer i nästa nummer av Sportfack.

Trendrapport från Berlin

Berlins modemässor pågår för fullt och Sportfack hängde på låset för att ge er koll på trenderna inom street- och sportmodet. Här är en lista på det hetaste inför sommaren 2017.

Trenderna 2015

Trenderna kommer och går och det går bara fortare och fortare. Därför avslöjar vi redan nu färgtrenderna för vår/sommar 2015 med baktanken att de antagligen kommer att märkas bland konsumenterna redan i höst.

Årets Färg 2014

Årets Färg 2014 är en stark cerise orkidéfärg eller en mörk rosa om du hellre vill uttrycka det så. Den som kommer med det påståendet är Pantone Colour Institute som sedan drygt tio år utser Årets Färg varje år.

Så blir framtiden

Vill du bli en vinnare i framtiden ska du fundera över hur dessa fyra ord påverkar din verksamhet: Kvinnor, Hantverk, Vetenskap och Tillsammans. Alla fyra orden var i fokus på trendseminariet Next Strategy.

Trendfärgerna 2014

Sommaren 2014 blir en mix av alla möjliga färger. Dels för att det inte finns några få färger som dominerar och dels för att flera färger blandas i ett och samma plagg.

Camo för brädåkarna

Utan tvekan är det mest en- och tvåfärgat som gäller nästa år men vill du ha något mönstrat ska du satsa på camouflage. Åtminstone om du har snowboardåkare som kunder.