We Are Padel slutför sin rekonstruktion

Padeln är inte död! Det är bara intresset som har svalnat. We Are Padel har nu genomgått en rekonstruktion och menar att de är bättre rustade när marknaden förändrats.

WAP Holding Örebro AB har genomfört en rekonstruktion. Detta meddelar LeDap Group, som äger bolaget. Rekonstruktionsplanen och förslaget till förlikning godkändes enhälligt av alla borgenärer. Överenskommelsen innebär att Wap:s skulder och garantier skriver ner i enlighet med rekonstruktionsplanen.
– Vi är glada att kunna meddela denna lösning för Wap i Sverige, med en hållbar kostym som nu är anpassad till marknadsförhållandena. Vi agerade tidigt för att ta ansvar för överutbudet på marknaden och givet den tuffa situationen var detta uppenbarligen ett nödvändigt tillvägagångssätt. Vi är tacksamma för en konstruktiv dialog med borgenärer och partners under denna process, säger Eno Polo, vd för LeDap Group.
– Vi kan nu ge en försäkran och tydlighet om framtiden för Wap i Sverige till våra anställda, kunder samt partners och kommer fortsätta investera i bolaget. Det svenska teamet är fullt engagerade i att skapa en rolig, professionell och inkluderande padelupplevelse i våra återstående center och vi ser fram emot att välkomna alla våra lojala och passionerade padelvänner till tillbaka till Wap i höst.

We Are Padel kommer därmed fortsätta driva sina 14 center över hela Sverige och dessutom fortsätter de ha närvaro i Norge under varumärket ”JustPadel”. LeDap Group kommer därmed fortsätta arbeta för att bli den ledande plattformen för padel. Detta gällande ”tillväxt, innovation, digitalisering och professionalisering”. LeDap har nu padelcenter i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Österrike, Tyskland och Polen, Storbritannien och Förenade Arabemiraten.

LeDap har också som mål att expandera inom tre andra ”vertikaler av sitt ekosystem”. MejorSet, som tillverkar banor och anläggningar. Ledapshop.com och Racketspecialisten (e-handlare). Dessutom har de en bokningsplattform som också organiserar tävlingar.
– Vi har nu en solid plattform för att fortsätta verka på den svenska marknaden och möta efterfrågan på bra padelupplevelser. Parallellt är vi väl positionerade för att fånga den enorma tillväxten av sporten som vi ser över hela Europa och globalt, och LeDap fortsätter sitt uppdrag att göra padel tillgänglig för alla, säger Eno Polo.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="30614" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]