Team Sweden bryter med Huski – har inte fått betalt

Fina kläder som fungerat som det ska. Men Huski Wear har inte betalat, vilket gör att Ski Team Sweden Alpine nu bryter avtalet.

Det svenska alpina landslaget Ski Team Sweden Alpine har avbrutit sitt avtal med Huski Wear inför kommande säsong.

Kalle Olsson Bexell, Marknads- och kommunikationschef för Ski Team Sweden berättar att en ny klädpartner kommer presenteras inom kort. Han säger också att Ski team Sweden Alpine inte är nöjda med Huski Wear och att det är därför man väljer att bryta.
– Vi anser inte att Huski Wear har kunnat uppfylla sin del av det avtal vi haft och därför har vi valt att avbryta samarbetet, säger Olsson.

På vilket sätt?
– Vi har inte fått betalt av dem. Det är väl den korta versionen. Vi har försökt att hitta lösningar men inte lyckats. Men det är för att vi inte fått betalt som vi valt att säga upp avtalet.

Hur mycket pengar handlar det om?
– Jag kan förstås inte säga några specifika summor men det är mycket pengar för oss. Vi får se vart det här leder. Vår advokatfirma är på det och vi hoppas hitta en lösning.

Olsson berättar också att själva plaggen från Huski Wear varit tillräckligt bra. Ski Team Sweden Alpine har varit nöjda med både utseendet och kvalitén. Han säger också att man inom kort hoppas kunna presentera ett nytt samarbete.
– Det kommer förhoppningsvis inom någon vecka eller två. Det känns superspännande och det ser verkligen lovande ut.


[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="26789" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]