Stadium

Stadiums nya flaggskeppsbutik: bildspecial

För exakt en vecka sedan öppnade Stadium i klassiska Gallerian i Stockholm. Den 1200 kvadratmeter stora butiken visar en hel del nyheter vad gäller både produktutbud och varumärkets nya visuella uttryck.

Så hanterar sporthandeln den andra coronavågen

Hårdare restriktioner och uppmaningar att undvika köpcentrumen inför julen innebär en jätteutmaning för sporthandeln. Men det är samtidigt en bransch som vägrar lägga sig i fosterställning. Läs vad några kedjor berättar om läget just nu!

Handelns öppna brev till Magdalena Andersson

Nu går handeln ihop och flaggar för det rekordhårda läget för sällanköpshandeln, av sport, mode, skor. Den andra pandemivågen, tillsammans med att stöden nu delvis fasas ut, gör situationen ännu svårare.

Stadium vill bromsa de ökande ohälsotalen

Corona sliter på hela samhället och är en stor utmaning för idrottsrörelsen. Stadium vill nu hjälpa landets idrottsföreningar via digitaltjänsten Sport Competence.

Stadium kritiserad av KO

I Konsumentverkets färska granskning av svenska varumärken kritiseras Stadium för hur man på stadium.se visar kedjans hållbarhetssymbol vid flera plagg som inte är miljöcertifierade. KO menar bla att märkningen används på ett vilseledande sätt och Stadium ombeds ändra den.