Stadium samarbetar med parastjärnan

Två guld och ett brons i Paralympics 2022. Sex VM-guld och 22 vinster i världsvupen. Världsstjärnan Ebba Årsjö har inlett ett samarbete med Stadium.

Sedan 2020 har Ebba Årsjö skördat stor framgång i flera alpina grenar inom parasporten. Nu presenterar Stadium ett långsiktigt samarbete. Fokuset ligger på att inspirera barn och ungdomar till att testa på nya sporter och att man ska anta utmaningar efter sina egna förutsättningar.
”Jag känner mig så stolt att få vara ambassadör för Stadium som drar sitt strå till stacken som stort bolag och är med och förändrar, alltså gör det dom talar om. Det är så många som pratar om hur det borde vara men inte gör något åt saken. Stadium är ett företag som verkligen når ut till barn och unga som behöver det genom till exempel event, sportläger, aktivitetsväska och sina sociala medier. Jag känner mig dessutom väldigt välkomnad, omhändertagen och tycker det är roliga människor att jobba med”, säger Ebba Årsjö i ett pressmeddelande.

Under ambassadörsperioden kommer Ebba Årsjö att synas i flera sammanhang tillsammans med Stadium. Hon kommer att gästa Stadium Sports Camp, hon kommer ha i uppdrag att sammanstråla med skolungdomar och vara ansiktet utåt för butikskedjans vinterkampanj.
”Det är så roligt att dra i gång detta samarbete med Ebba. Hon är den perfekta profilen att lyfta vårt arbete med att öka barn och ungdomars aktiva tid. Sen är det självklart ett extra plus i kanten att hon är född i Norrköping, precis som Stadium är”, säger Pino Roscigno, Commercial and Brand Director på Stadium.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="30027" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]