Stadiums nya satsning: uthyrning av produkter

För planeten och ur ett affärsperspektiv. Stadium har startat och vidareutvecklar sitt Stadium Rental-koncept till kommande vinter.

Stadiumfamiljen växer. Redan i december öppnades första Stadium Rental-butiken i Åre och nu meddelar varuhuset att detta är något man fortsätter att satsa på. Företaget skriver i ett pressmeddelande att man i och med detta ökar användandet av och livslängden på sportprodukter och samtidigt gör det möjligt för fler att leva aktivt.

Till en början är fokus på alpin- och snowboardutrustning.
– Det är ett viktigt steg i vårt hållbarhetsarbete att hitta affärer som är cirkulära och erbjuder komplement till vår butiks- och onlineförsäljning. Vi vill samtidigt fortsätta Stadiums utvecklingsresa och bredda vårt erbjudande till våra kunder, säger Daniel Löfqvist, Coo & VP.

Stadium skriver i pressmeddelandet att man vill assistera kunder som är i behov av en produkt men inte har behovet av att använda denna flertalet gånger, eller upplever praktiska problem med att ha rätt produkt på rätt plats vid rätt tillfälle.

Till kommande vintersäsong utökar Stadium konceptet genom ytterligare en Stadium Rental-butik, denna belägen i Sälen.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="29580" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]