Bildspecial: Här är Röhnisch AW23-kollektion

Spana in de nya plaggen från det svenska varumärket.

Blinka och sommaren är över. Det gäller att passa på för det är mindre än en månad till att vi åter går mot mörkare tider.
Men även om det känns deppigt finns det ljusglimtar med årets två sista årstider. Inte minst inom sportbranschen. Nu börjar nämligen AW23-kollektionerna rulla in.

En av alla dessa höst/vinter-kollektioner som vi fått till oss kommer från Röhnisch. De själva beskriver plaggen som perfekta för en aktiv och rörlig livsstil, oavsett om det handlar om att komma igång eller bibehålla sin träningsflit. Plaggen är designade för att vara både bekväma och funktionella oavsett om det är för en löprunda i naturen, ett gympass eller en vandring i bergen.

Men nu silar vi snacket. Här kommer istället ett urval av plaggen från Röhnisch kommande kollektion för AW23. Och har du en kollektion du vill visa upp? Mejla!

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="29864" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]