The North Face med ny löparkollektion – inspirerad av tuppgöken

Beep! Beep! The North Face har skapat en löparkollektion inspirerad av en ruskigt snabb fågel.

The North Face har lanserat en ny kollektion döpt till ”Enchanted Trail”. Målet är att förbättra alla aspekter av din löpning och inspirationen har hämtats från öknen i sydvästra USA och dess snabbaste invånare: tuppgöken.
I Sverige är fågeln möjligtvis mer känd som Roadrunner och fågelns aerodynamiska kroppsbyggnad och smala ben gör att den tar sig över marken i hög hastighet, en hastighet vi människor bara kan drömma om.

Enchanted Trails är tekniskt avancerade plagg med färger och tryck inspirerade av Kaliforniens landskap. Kollektionen hyllar också The North Face historia med en begynnelse i 60-talets San Francisco. I kollektionen hittar vi Limitless Run-shorts, Run Wild-jacka, löparbälte och en bucket-hat.

I kollektionen återfinns också några av företagets mest tekniskt avancerade skor. Dessa med intensiva tryck för att göra avtryck och sticka ut i mängden. Modellerna som är med är bland annat Summit Vectic Pro, Vectic Infinite 2 och Vectiv Eminus.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="29878" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]