Robbie Williams hatkärlek till golfen – signerad J.Lindeberg 

J.Lindeberg fortsätter att tänja på PK-gränserna inom golfmodet. Nu är det dags igen för samarbete med artisten Robbie Williams, som vill skildra en sorts hat-kärlek-känsla för sporten.

Artisten Robbie Williams är en hängiven golfare, något som J.Lindeberg tagit fasta på och låtit honom designa en kapselkollektion som ligger i gränszonen mellan streetwear och golfmode. Eller som J.Lindeberg själva uttrycker det: ”en kollektion designad för att överbrygga gapet mellan fairways och innerstan”. 
– Golf och mode ligger mig varmt om hjärtat och att arbeta med ett ikoniskt varumärke som J.Lindeberg gör att vi kan tänja på gränserna för båda. Förra årets release av vårt första samarbete vid Open på St.Andrews var bara början och den här kollektionen är gjord för att både golfentusiaster och modeälskare ska kunna bäras på och utanför banan. Den här nya ”Streets & Greens”-kollektionen speglar de känslomässiga ytterligheterna i mitt hat-kärleksförhållande till golfen, förklarar Robbie Williams i ett pressmeddelande.

Bland plaggen märks bland andra en ”Swing Easy Hoodie”, med fickor och fack för nycklar, bollmarkörer, mobil och tee-hållare. Hatten sticker också ut lite extra. Generellt använder kollektionen en färgpalett av blått, vitt och lila, mixat med moderna prints.  
– Den ursprungliga idén var en urban kollektion som funkar både på och utanför banan med koppling till streetwear, därav införandet av träningsbyxor och hoodies. Robbies perspektiv ger det en helt ny dimension, med trycken som återspeglar hans förhållande till sporten, samtidigt som det tillför djärvhet och individualism till kollektionen, menar Neil Lewty, Chief Creative Officer på J.Lindeberg.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="33555" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]