Champion ger sig in i Norge – stärker säljteamet

Champion ska stärka sin position i Norden genom att nu ha anlitat en säljare i Norge.

Champion meddelar att man har förstärkt sitt säljteam. Tack vare fin tillväxt på dne nordiska marknaden har man nu hämtat hem en representant i Norge, med Oslo som utgångspunkt.
Personen som värvats är Sander Svarverud och han jobbar redan nu som Field Sales Representative. Han kommer närmast från Adidas där han arbetat som Brand Coach/ Product Trainer. Innan dess arbetade Svarverud på Nike som In Store Trainer.

– Vi ser stor potential på den norska marknaden och har en stark efterfrågan från norska konsumenter. Med Sander på plats i Norge kommer vi att kunna förstärka Champions DNA, vara närmare våra kunder och öka vår servicenivå. Vi är övertygade om att Sanders erfarenhet, kunskap om marknaden och goda kontaktnät kommer vara en stor tillgång då vi nu öppnar upp den norska marknaden för Champion på allvar, säger Klas Ottosson, VD Champion Northern Europe.

Målet med satsningen som nu görs i Norge är att man ska stärka sin position på den nordiska marknaden. Svarverud själv säger att han ser stor potential i varumärket.

– Champion är ett globalt starkt varumärke med fina traditioner och starka kollektioner, det finns en stor potential i varumärket. Jag ser verkligen fram emot att få vara del av det nordiska teamet och att få representera varumärket och dess starka produkter.

Sander Svarverud

Relaterat företag i Sportregistret

  • Champion Northern Europe

    WHERE ORIGINAL BEGINS

    Champion is the premium athleisure destination rooted in original and authentic design.
    The home of the hoodie, origin of the sweatshirt, pioneer of the Reverse Weave, Champion has ...