Veckans produkt: Thule RideAlong

Thule RideAlong är en klassisk, säker och lutningsbar cykelbarnstol som gör det enklare än någonsin att ta med sig barnet på en cykeltur. Tack vare att Thule RideAlong har fem olika lutningslägen (upp till 20°) kan ditt barn ta sköna tupplurar under åkturen.

Snabbfästet gör Thule RideAlong superenkel och snabb att installera. Fästet monteras med skruvar framifrån, där det gör lätt att komma åt med verktyg. När fästet är monterat klickar man bara fast stolen i det, så är den på plats och redo att användas.

Thule RideAlong har mjuk och skön vaddering, effektivt fjädringssystem samt sele och fotstöd som är enkla att justera, vilket ger ditt barn en bekväm och säker färd. Om cykeln lutas mot en vägg skyddas barnets händer av Thule RideAlongs unika integrerade sidoskydd. Dessa gör att det bildas ett mellanrum mellan väggen och cykeln, så att barnet inte riskerar att klämma handen.

Veckans produkt: Thule RideAlong

Thule RideAlong är bekväm och enkel att använda för dig som förälder. Den går smidigt att justera med en hand, är lätt att ta av och på, och har vaddering och sele som kan tvättas i maskin. Snabbfästet går dessutom att låsa, vilket skyddar mot stöld.

Thule RideAlong är designad och testad för barn från 9 månader* till 6 år (upp till 22 kg). Cykelbarnstolen monteras på ramen och finns i tre olika färger.

*Rådgör med läkare om barnet är under 1 år

Veckans produkt: Thule RideAlong
[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="21454" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]