Veckans produkt: Thule Yepp Nexxt Maxi

Prisbelönta Thule Yepp Nexxt Maxi är en lätt och säker cykelbarnstol med unik design som inspirerats av moderna cykelhjälmar. Resultatet är en lätt och bekväm stol med ett stilrent och sportigt utseende, där kombinationen av hårt skal, mjuk vaddering och stötabsorbering ger ditt barn högsta komfort.

För att säkerställa en perfekt passform i takt med att barnet växer har cykelbarnstolen justerbara fotstöd och axelremmar. Thule Yepp Nexxt Maxi har även en innovativ 5-punktssele med magnetiskt säkerhetsspänne; så snart barnet sitter i cykelbarnstolen fäster det magnetiska säkerhetsspännet selen på plats, och du kan snabbt komma iväg och vara säker på att ditt barn sitter säkert och bekvämt.

Thule Yepp Nexxt Maxi är en stabil och trygg cykelbarnstol för ditt barn från 9 månaders ålder* upp till 6 år (22 kg). Ett smart och anpassningsbart monteringssystem gör det enkelt och snabbt att montera/demontera Thule Yepp Nexxt Maxi på i stort sett alla pakethållare med en lastkapacitet på minst 25 kg.

Thule Yepp Nexxt Maxi finns i fem olika färger. 

*Rådgör med läkare om barnet är under 1 år

Veckans produkt: Thule Yepp Nexxt Maxi
Veckans produkt: Thule Yepp Nexxt Maxi