Bergans bäst i test

Bergans har en lång tradition av att förse upptäckare med kläder som klarar av tuffa expeditioner. Och ingen expedition är tuffare än ett dagisbarn som dag efter dag leker timme efter timme utomhus oavsett väder. Därför strävar Bergans efter att göra riktigt hållbara och funktionella barnkläder.

Nu har de fått ett fint bevis på att de har lyckats, då deras overall Snötind Insulated Overall har utsetts till bäst i test av Bäst-i-test.se i kategorin Premiumoverall. Det både barn och föräldrar gillade var rörligheten, funktionsmaterialet och hållbarheten. Snötind görs i storlek 80–128 cl och riktar sig alltså från dagisåldern upp till lågstadiet.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Bergans Nordic AB

    Försäljning och lagerhållning av Bergans of Norway. Sortimentet: friluftsliv, fjällsport, skidåkning, lifestyle, barn och ungdom, sovsäckar, tält ryggsäckar och bärstolar. Ally hopfällbara kanoter.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="11772" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]