Fanny Tham till Isbjörn

Isbjörn of Sweden har anställt Fanny Tham som ny säljansvarig för Tyskland, Schweiz och Österrike. Fanny kommer även att vara inblandad på den svenska marknaden, och hon tillträder den 1 december.

Fanny kommer närmast från Addnature där hon har arbetat som inköpschef.

– Barn och funktionskläder är mitt stora intresse. Det ska bli oerhört spännande att få arbeta med det bästa varumärket på marknaden, och som har miljö och hållbarhet i fokus samt erbjuder samma kvalitet och funktionalitet som hos kläder för vuxna. Det kan inte bli bättre, säger Fanny.

– Vi är otroligt glada för den här rekryteringen. Fanny har en gedigen erfarenhet av både branschen och Isbjörn som varumärke. Hon kommer att tillföra mycket med sin kunskap inom inköp, logistik, ledarskap och service, liksom hennes stora intresse för barn och funktionskläder, säger Maria Frykman Forsberg, vd för Isbjörn of Sweden.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="11552" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]