Active Brands Group Scandinavia AB        
        
Active Brands Group Scandinavia AB

The Active Brands Group Scandinavia AB (ABG) är ett House of Brands som fokuserar på att ta innovativa produkter inom sport och hälsa ut på en global marknad. Bolaget grundades 2015 och har idag verksamhet i över 25 länder. ABG har sitt huvudkontor i Stockholm och har kontor även i Helsingfors, Bangkok och Shanghai. Våra verksamheter och kompetensområden täcker in hela värdekedjan från tillverkning till försäljning mot konsument. ABG är uppdelat i fyra affärsområden; • Distribution: vi lagerför, marknadsför och säljer produkter inom sport och hälsa till ledande återförsäljare i Norden och Sydostasien. • Brands: vi utvecklar egna varumärken med bolag med global potential. • Sourcing: vi hjälper ledande Svenska varumärken inom sport med deras tillverkning av kläder och tillbehör. • Investments: vi förvärvar eller ingår partnerskap med varumärken som skulle kunna dra nytta av vår infrastruktur och plattform för expansion.

Varumärken

Ortho Movement - Aktivitetsbaserade sulor och träningstillbehör.
Rehband - Skydd och stöd med marknadsledande kvalité, funktion och design.
Aetrex - Prefabricerade premium sulor med fotskanningstekniken iSTEP.
Sneaker LAB - Eco Skovårdsprodukter med enzymer som det naturligt aktiva ämnet som bryter ned bakterier och smuts.
SmellWell - Freshener Inserts är en naturlig 3-i-1 lösning som effektivt absorberar fukt, avlägsnar lukt och lämnar en långvarig fräsch doft.
Weightsoles - Sula med vikt, 227 gram per sula som ökar förbränning.

Produktgrupper

Alpint - Tillbehör
Basket - Tillbehör
Fotboll - Sulor
Friluftsliv - Sulor
Golf - Tillbehör
Innebandy - Tillbehör, Skydd
Ishockey - Sulor
Sulor - Anatomiska, Dämpande, Komfort, Stabiliserande, Isolerande
Handboll - Skydd
Rugby - Skydd
Träning - Kompressionsplagg
Squash - Tillbehör
Löpning - Strumpor
Tennis - Tillbehör
Volleyboll - Skydd
Skotillbehör - Skovård
Kläd- Och Skovård - Skovård, Luktborttagare, Tvättmedel, Klädvård				
Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206