Rehband väljer svenska Active Brands Group som ny distributör i Norden

Avtalet börjar gälla nu i juni och omfattar samtliga nordiska länder och även Baltikum.

Rehband väljer svenska Active Brands Group som ny distributör i Norden
Pierre Garami, försäljningschef på ABG.

Svenska Active Brands Group Scandinavia AB (som Sportfack skrivit om tidigare, här på webben samt i kommande nr 6/20) är väldigt aktiva just nu. De står bland annat bakom sulvarumärket Ortho Momevent och har även tagit över distributörsrollen för Smellwells anti odör-produkter i Norden.
Nu har de alltså lagt till varumärket Rehband i korgen och kommer att fungera som exklusiv distributör inom de nordiska och baltiska marknadssegmenten från och med 23 juni, 2020.
– Att få in Rehband till vår varumärkesportfölj är en viktig milstolpe för ABG. En milstolpe som inte bara ökar den årliga omsättningen utan också förbättrar vår tvärsäljande varumärkesstrategi, vilket gör det till ett fantastiskt långsiktigt varumärkesförvärv för vår distributionsverksamhet, säger Pierre Garami, försäljningschef på Active Brands Group.
– Att Rehband har ett arv i Sverige ger mig också en riktigt bra magkänsla och vi är verkligen glada att representera varumärket på våra marknader, fortätter Garami, i ett pressmeddelande.

Rehband, som tillverkar skyddsprodukter för fitness- och träning, tror på ett långsiktigt samarbete parterna emellan.
– Det är vårt nöje att tillkännage The Active Brands Group Scandinavia (ABG) som distributörer för Norden och Baltikum, och veta att de alltid går några extra mil för att få saker gjorda, säger Claudia van der Grinten, vd på Rehband Ltd.
– ABGs expertis inom hantering och distribution av sportartiklar, liksom det faktum att Rehbands passar väl in i deras nuvarande portfölj, gör oss säkra på dem som vår långsiktiga partner, avslutar hon.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Active Brands Group Scandinavia AB

    The Active Brands Group Scandinavia AB (ABG) är ett House of Brands som fokuserar på att ta innovativa produkter inom sport och hälsa med en global potential. Bolaget grundades 2015 ...

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="9275" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]