Active Brands Group växer med nytt skovårdsvarumärke

Active Brands Group Scandinavia har fyllt på sin varumärkesportfölj med sydafrikanska Sneaker LAB:s miljövänliga produktflora för skovård.

Active Brands Group växer med nytt skovårdsvarumärke
Pierre Garami, försäljningschef på ABG.

Sverigebaserade Active Brands Group Scandinavia (ABG) har utökat stallet med Sneaker Labs produkter för skovård, som nu ska börja lanseras mot skandinaviska återförsäljare.
– Det är med glädje och spänning vi börjar arbeta med Sneaker LAB. Samarbetet innebär en stor expansion i vår varumärkesportfölj och passar bra i vårt produktfokus för sporttillbehör, förklarar Pierre Garami, försäljningschef på ABG.
Active Brands Group har sedan tidigare bland andra det egna varumärket Ortho Movement (sulor) och distribuerar och marknadsför Smellwells produkter i Skandinavien och Sydostasien.

Active Brands Group växer med nytt skovårdsvarumärke
Sneaker Labs produkter är biologiskt nedbrytbara.

Sneaker LAB har ett brett sortiment av produkter, som alla fokuserar på att använda naturliga lösningar för att bekämpa lukt och smuts, samt rengöringsmedel som är biologiskt nedbrytbara. Samtliga produkter är Greentag-certifierade.
– Sneaker LAB är unikt för deras välproducerade produkter, såväl som deras miljöfokus och antibakteriella recept. Vetenskapen bakom produkterna, som använder enzymer för att attackera dåliga bakterier och bakterier i stället för tvål, är fascinerande men också en smart innovation som vårt företag och många av våra kunder kan relatera till. Det är en stor konkurrensfördel på våra marknader och deras produkter är i allra högsta grad en del av framtiden inom sneakersvård, fortsätter Garami.
– Vi är glada över de möjligheter som nu öppnar sig på den nordiska marknaden och på näraliggande utvecklingsmarknader i och med partnerskapet med Active Brands Group Scandinavia, säger Shian Kraak, VD för Sneaker LAB, i ett pressmeddelande.
Sportfack följer upp Active Brands Groups verksamhet i nr 6/20, med en artikel om hur det går med införsäljningen av Ortho Movement-sulorna hos det svenska återförsäljarnätet.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Active Brands Group Scandinavia AB

    The Active Brands Group Scandinavia AB (ABG) är ett House of Brands som fokuserar på att ta innovativa produkter inom sport och hälsa med en global potential. Bolaget grundades 2015 ...

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="9342" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]