Trendfärgerna 2014

Sommaren 2014 blir en mix av alla möjliga färger. Dels för att det inte finns några få färger som dominerar och dels för att flera färger blandas i ett och samma plagg.


Trendfärgerna 2014

Sportmode

Den sportiga delen av streetmodet kommer att ha väldigt mycket färg nästa sommar. Även här är gult en väldigt viktig färg ihop med rosa, klarblått, orange, grönt och mörkgrått. Gärna flera färger på samma plagg. 

Trendfärgerna 2014

Löpning

Tiden är förbi då det bara var svart som gällde för löparna. Nästa sommar finns det två färgtrender inom träning – en med ljusa pasteller ihop med grått och svart och en annan med starkare färger som gult, cerise och mörkblått.

Trendfärgerna 2014

Badmode

Turkos, aquablå och lila fortsätter att vara de starka färgerna inom surf- och badmodet. Gärna ihop med svart eller starka färger som neonrosa, lime och klargult. Vitt funkar också, speciellt när plaggen har ett grafiskt mönster.

Trendfärgerna 2014

Outdoor

Brasilien kommer att vara i fokus nästa år i och med att fotbolls-VM går där och därför blir det ett djungeltema i outdoor. Det blir mycket grönt, orange och gult ihop med skuggfärger som grått, mörkblått och brunt.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="2891" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]