Svenskt Sportforum

Sportindex är tillbaka!

Att kunna fatta rätt beslut baserat på rätt omvärldsanalys är superviktigt för branschen. Nu har organisationen Svenskt Sportforum väckt liv i Sportindex i samarbete med HUI Research.

Sara blev årets affärskvinna

Vi ställde fem frågor till Sara Molnar, vd på Peak Performance, som idag korats till årets affärskvinna inom sport och outdoor av Svenskt Sportforum.

Inköpsdagar Åre 2021 inställt

42 varumärken fanns inbokade men till slut satte pandemin stavar för Inköpsdagar Åre. Nu tvingas det populära inköpseventet ställa in och göra comeback 2022.

Branschträff I Vemdalen inställd!

Pro Ski Intro-dagarna som skulle ha hållits i Vemdalen 25-28 januari ställs in. Arrangören Svenskt Sportforum hoppas nu istället på att genomföra Inköpsdagarna i Åre under vecka 12.

Hon valdes till årets affärskvinna

Svenskt Sportforum utser varje år årets affärskvinna inom sport och outdoor. I år föll valet på en person som har hållbarhetsfrågor som mission.

Nu ska årets affärskvinna koras!

Varje år delar Svenskt Sportforum ut priset Årets affärskvinna inom svensk sportbransch. Förra gången mottog Pernilla Nyrensten från Revolution Race priset. Nu har det blivit dags att nominera 2018 års pristagare!

De vann Gear of the year

För alla er som missade Gear of the year-utnämningarna nyligen på Ispo Academy-dagarna i Stockholm så vill vi gärna ge vinnarna lite extra uppmärksamhet i en kort sammanfattning. Det är de värda.