Branschträff I Vemdalen inställd!

Pro Ski Intro-dagarna som skulle ha hållits i Vemdalen 25-28 januari ställs in. Arrangören Svenskt Sportforum hoppas nu istället på att genomföra Inköpsdagarna i Åre under vecka 12.

Varje år arrangerar Svenskt Sportforum en branschträff mellan leverantörer och specialistbutiker i Vemdalen, i år skulle arrangemanget ha samlat ett 30-tal alpinleverantörer och ett 40-tal butiksinköpare i slutet av januari. Där får inköparna möjlighet att klämma, känna och testa på ny alpinutrustning för sina beställningar inför kommande säsong, 2021-22.
Men nu meddelar Svenskt Sportforum att dagarna ställs in. Skälet är den nya pandemilagen och att samarbetspartnern Skistar inte längre ser sig kunna vara värd för arrangemanget. I en skrivelse, som gått ut till alla anmälda, skriver Svenskt Sportforums vd Claes Forsberg att ”vi har varit ett litet team som jobbat hårt en tid nu med att se på alla möjliga, lagliga och genomförbara Coronavarianter av Pro Ski Intro, men idag kom vi fram till att vi tyvärr måste ställa in Pro Ski intro 2021”.  
Istället hoppas man på att kunna genomföra Inköpsdagarna i Åre 2021, under vecka 12 (i slutet av mars).