IcanIwill lanserar padelkollektion

Det svenska träningsvarumärket IcanIwill breddar konceptet och lanserar nu en renodlad kollektion för padel och racketsport, både för herr och dam.


IcanIwill lanserar padelkollektion
Smashkollektionen har anammat en tidlös design.

Padel fortsätter att väsa som nisch och alltfler varumärken hakar på trenden. Svenska uppstickaren IcanIwill, som vanligtvis mest gör träningskläder för gymmiljö, satsar nu på en bred padelkollektion. Företaget har tidigare varit inne och nosat på padel och vill gärna profilera sig som en stark aktör inom sporten.
– Det känns jätteroligt att äntligen låta våra kunder ta del av den här kollektionen. Vi har länge velat utveckla en förstklassig kollektion för racketsport med funktionell design och genomtänkta detaljer. Alla plagg är noggrannt designade för maximal komfort och finns i varierande färger och stilar för att passa olika typer av spelare, berättar Gustaf Ollas, grundare av IcanIwill.

Smash-kollektionen har lagt fokus på tidlösa och sportiga plagg med fokus på funktion, tillsammans med pikéer, klänningar och kjolar med inspiration från klassiska racketsporter. Materialen är tillverkade i varumärkets egen ”Sweattech-teknologi”, som ska andas och transportera bort fukt. IcanIwill producerar sina kläder både i Europa och i Asien, just denna kollektion är enligt uppgift producerad i Asien.
– Padeln fortsätter att växa i hela Europa och vi ser en ljus framtid inom sporten. Lanseringen av den här kollektionen ligger helt rätt i tiden och vi ser fram emot att se våra plagg i padel- och tennishallar framöver, fortsätter Gustaf Ollas.

Smash-kläderna kommer att säljas via IcanIwills egna e-handelsplattform samt hos utvalda återförsäljare i Sverige och Europa. Bland de svenska återförsäljarna finns enligt uppgift till Sportfack: Stadium, Nelly.com, Raquet.se och vissa padelhallar, som Every Padels.  

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="8177" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]