Student blir Stigas nästa affischnamn

Framtidshoppet Gustav Eriksson, 19 år, inleder samarbete med Stiga Sports inom den snabbt växande sporten padel.


Student blir Stigas nästa affischnamn
Man in black, Gustav Eriksson.

Padel, som är en mix av tennis och squash, fortsätter att växa. Stiga är en av de aktörer som satsar hårt på utrustningssidan just inom padel. Nu har de sajnat upp den 19-åriga Örebrokillen Gustav Eriksson som ambassadör för varumärket. Han är seniorrankad 32 i Sverige och betraktas som ett av landets stora framtidsnamn inom sporten.
– 2020 blir intressant, inte bara för att jag nu tar studenten och kan lägga mer tid på min padel, utan även för att jag nu signerat ett spännande avtal med Stiga Padel. Jag kan stolt säga att racketarna passar mig bra och är redo inför 2020:s alla utmaningar tillsammans med Stiga Padel, säger Gustav Eriksson. 

Och för Stigas del ser de samarbetet med unga, kommande spelare som en del i att positionera varumärket.  
– I likhet med Gustav har Stiga Padel haft en händelserik start med många positivt avgörande strategiska beslut. När vi nu äntligen går in i detta samarbete, med unga lovande padelspelare, ser vi ytterligare möjligheter att stärka vår position på marknaden. Vi är stolta och glada att Gustav väljer Stiga Padel, säger John Bandstigen, utvecklingsansvarig Padel, Stiga Sports.

Trots sin unga ålder har Gustav Eriksson hittills haft många fina framgångar, bland annat vinnare av SPT Masters 2019 (P18). Han har även representerat det svenska seniorlandslaget i Padel. Idag tillhör Gustav Örebro Padel & Team Backahallen.
Sporten är som allra störst i Spanien och länder i Latinamerika. 

Relaterat företag i Sportregistret

  • STIGA Sports AB

    Produktutveckling och tillverkning av bordtennisprodukter & plastprodukter samt export till drygt 100 länder. Leverans från eget lager i Eskilstuna.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="9336" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]