Mylna Sport    
    
Mylna Sport

Mylna Sport levererar och marknadsför olika varumärken inom träning, hälsa och livsstil. Mylna Sport är Nordens största på träningsutrustning och erbjuder produkter för att träningen ska bli rolig och effektiv!

Varumärken

Abilica - Allt av träningsutrustning för träning i hemmet, på hotell och på företag
Nordic - Träningsutrustning för hemmaträning
Weider - Träningsbänkar och multigym
Nordic Track - Löpband från världens största producent av träningsutrustning, ICON Health and Fitness.
Pro-Form - Löpband och andra cardioprodukter, bänkar och multigym från världens största producent av träningsutrustning, ICON Health and Fitness.
Everlast - Boxning och MMA
Redcord - Slyngträning är nevromuskulär träning som återuppväcker stödmuskulatur som hos många är inaktiv, och som gör att man får belastningsskador på de större musklerna. Används av sjukgymnaster och toppidrottare världen över.
Sponser Sport Food - Unika syrefria sportdrycker, energi bars och gels, samt specialprodukter som rödbetshot och koffeinshot. Sortimentet innehåller även salttabletter och andra specialprodukter för t.ex. ultrallöpare.
Bowflex - Revolutionerande träningsmaskinen Max Trainer som mer än dubblar förbränningen av kalorier jämfört med en vanlig crosstrainer.
Schwinn - Schwinn Airdyne med luftmotstånd.
Mueller - Marknadens bästa produkter inom idrottsmedicin.
Swedish Posture - Produkter för bättre hållning
UFC - Boxning och MMA

Produktgrupper

Fitness - Elektronisk Muskelstimulering, Bänkar, Motionscyklar, Roddmaskiner, Ryggsträckare, Spinningcyklar, Tillbehör, Trappmaskiner, Träningsredskap, Vibrationsträning, Yoga, Boxningsutrustning, Crosstrainers, Expander, Gym, Hantlar, Löpband, Vattenflaskor, Vikter, Trampoliner
Gymnastik - Mattor, Övrigt, Tillbehör
Löpning - Löpband
Styrketräning - Bälten, Bänkar, Dragremmar, Hantlar, Multigym, Skivstänger, Viktskivor
Träning - Balansplatta, Handskar, Sportflaskor, Vattenflaskor, Pulsmätare
Massage - Spikmattor
Kampsport - Mma
Kosttillskott - Energi, Sportdryck, Återhämtning, Uthållighet, Tillskott
Idrottsskadematerial - Handledsskydd, Kylprodukter, Stödbandage, Tejp, Vristskydd, Värmeskydd, Liniment

Artiklar

 • Tre nya varumärken hos Mylna Sport

  Tre nya varumärken hos Mylna Sport

  Mulna Sport valde bort alla sina träningsredskap och visade istället upp deras tre nya varumärken Hyperice, Sponser och Mueller på Swesport.

  Nyheter Martin Willners, 2016-11-28 11:48

 • Veckans produkt: Abilica viktväst

  Veckans produkt: Abilica viktväst

  Vill du ha lite mer motstånd och belastning när du gör styrkeövningar? Då behöver du en viktväst. Med en viktväst höjer du intensiteten när du tränar och du får ut mer av din träning. 

  Partner Martin Willners, 2016-10-31 00:00

 • Veckans produkt: Schwinn Airdyne

  Veckans produkt: Schwinn Airdyne

  Sedan 1966, när Schwinn banade väg för trenden att träna hemma med den revolutionerande Exerciser-cykeln, har vi varit en ledande innovatör inom fitnessbranschen. Inte nog med att du mår bra av att använda Schwinns träningsutrustning, vi tror även att du får ganska roligt under tiden.

  Partner Martin Willners, 2016-10-24 00:00

 • Veckans produkt: Hyperice

  Veckans produkt: Hyperice

  Vi på HYPERICE har som mål att förse atleter med en uppsättning verktyg som förbättrar prestationsförmågan genom att påskynda återhämtningstiden, förebygga skador och förbättra kroppens förmåga att röra sig mer effektivt. Alla HYPERICE-produkter utvecklas och testas för att uppfylla standarderna för världens bästa atleter.

  Partner Martin Willners, 2016-10-17 00:00

 • Veckans Produkt: Abilica Stream

  Veckans Produkt: Abilica Stream

  Våra Stream-produkter utnyttjar teknikens möjligheter till fullo! Med hjälp av Bluetooth kopplas Abilica Stream-maskinerna trådlöst till din surfplatta eller din smartphone och öppnar upp en helt ny värld av möjligheter.

  Partner Martin Willners, 2016-10-10 00:00

 • Veckans Produkt: Abilica PowerRack

  Veckans Produkt: Abilica PowerRack

  Crossfit är det nya stora inom träning. Med ett powerrack kan du köra många övningar som är vanliga inom crossfit. Med flyttbara handtag för pullups/chins, fäste för viktstång, många fästpunkter för gummiband och annat tillbehör har du det mesta. Du kan även förvara många viktskivor på racket.

  Partner Martin Willners, 2015-10-23 09:00

 • Veckans Produkt: SKLZ Massage

  Veckans Produkt: SKLZ Massage

  SKLZ är ett varumärke med träningsutrustning för funktionell och idrottsfokuserad träning. Produkterna är utvecklade för och av elitidrottare som gör att du kan vara säker på att produkterna vill hjälpa dig att utveckla din prestation.

  Partner Martin Willners, 2015-10-16 09:00

 • Veckans Produkt: Abilica Yoga

  Veckans Produkt: Abilica Yoga

  Yoga blir mer och mer trendigt och Abilica har många produkter i sin yogaserie. Från mattor till väskor och tillbehör.

  Partner Martin Willners, 2015-10-09 09:00

 • Veckans Produkt: Bowflex Max Trainer

  Veckans Produkt: Bowflex Max Trainer

  Bowflex Max Trainer är en revolution inom träning. Produkten är utvecklat för de som gillar hög intensitet som stärker både hjärta och lungor, men samtidigt ökar din styrka i benen.

  Partner Martin Willners, 2015-10-01 09:00

 • Abilica Indispin

  Abilica Indispin

  Full fart i hemmet

  Produkter Martin Willners, 2015-02-01 14:59				
Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206