Tre nya varumärken hos Mylna Sport

Mulna Sport valde bort alla sina träningsredskap och visade istället upp deras tre nya varumärken Hyperice, Sponser och Mueller på Swesport.

Mylna är en komplett leverantör inom träning med allt från hopprep till löpband. De valde dock att inte visa upp träningsredskap från Abilica, Schwinn och Nordic Track utan istället visa upp deras tre senaste varumärken Hyperice, Sponser och Mueller.

Hyperice startade med smarta kylpåsar för att snabbt behandla skador men har också en vibrerande roller och en vibrerande boll som fått mycket uppmärksamhet. Vibrationerna ökar effekten både för att bygga styrka och vid återhämtning.

Sponser är energitillskott som används av bland andra våra svenska stjärnor Jenny Risveds och Lovisa Lindh. Sponser har två egenskaper som gör dem unika och den första är sammansättningen av kolhydrater som gör att energin tas upp under längre tid vilket gör att användaren inte drabbas av först en stark kick och sedan ett kraftigt tapp. Den ndra egenskapen är att de minimerar sura substanser vilket gör att de som tränar mycket kan dricka energidryck utan att få problem med magen. Sponser finns i alla tänkbara former från dryck och enerigbars till koffeinshots och vingummin.

– En annan bra sak med Sponsers produkter är att de inte bara innehåller kolhydrater och protein utan även vitaminer och mineraler, förklarar mads Madsgård på Mylna Sport. Det är ett känt faktum att hård träning bryter ner immunförsvaret men genom att tillföra vitaminer och mineraler bygger du upp det så att risken för att åka på förkylningar minskar.

Mueller har ett komplett sortiment av idrottsskadematerial. Från tejper och stödförband till neoprenskydd och kylsprayer. Mueller såldes tidigare av Svea Medical men nu har Mylna tagit över det i Sverige. 

 

Tre nya varumärken hos Mylna Sport
Mueller med alla sin produkter för att förebygga eller behandla idrottsskador är nya hos Mylna Sport.

Sportregistret - Relaterat företag