Veckans produkt: Abilica viktväst

Vill du ha lite mer motstånd och belastning när du gör styrkeövningar? Då behöver du en viktväst. Med en viktväst höjer du intensiteten när du tränar och du får ut mer av din träning. 


Veckans produkt: Abilica viktväst

Öka belastningen med viktväst
En viktväst gör att du tvingar musklerna i benen och kärnan att arbeta ännu hårdare. Viktvästen är bekväm att bära och även om du säkert kommer att märka att du bär den på grund av vikten kommer du att märka att viktvästen sitter bra och du kan koncentrera dig på din träning. Du kan justera vikten på viktvästen om du vill. En viktväst innehåller påsar som du kan ta bort så att det blir enkelt att justera vikten så att den blir precis så som du vill ha den.

Våra nya viktväster kommer nu med ny design och reflexer. Viktvästerna är justerbara och finns i två olika storlekar. En stor som väger upp till 10 kg och en mindre som väger upp til 3 kg. Viktvästerna har två extra fickor för förvaring av pengar, nycklar och liknande. Två kraftiga spännen ger goda justeringsmöjligheter.

Läs mer om Abilicas sortiment.

Veckans produkt: Abilica viktväst

Relaterat företag i Sportregistret

  • Mylna Sport

    Mylna Sport levererar och marknadsför olika varumärken inom träning, hälsa och livsstil. Mylna Sport är Nordens största på träningsutrustning och erbjuder produkter för att träningen ska bli rolig och effektiv!