Abilica lanserar träningsprodukter med norsk skidstjärna

För alla svenska sörlänningar som helst (eller på grund av snöbrist) tränar inför Vasaloppet inomhus har Abilica tagit fram en ny träningsmaskin signerad den norske längdstjärnan Johannes Hosfløt Klæbo.

Tillsammans med Johannes Hosfløt Klæbo, i dagsläget en av världens bästa längdskidåkare, har norska träningsvarumärket Abilica utvecklat en samling produkter inför längdskidsäsongen. Totalt rör det sig om sex produkter totalt, men mycket av fokuset ligger på skidmaskinen XC Classic 2000, som ska ge användaren möjlighet att träna uthållighet, teknik och styrka året om och efterlikna ”riktig åkning” så långt det är möjligt. Modellen kommer att ha ett utpris på 12 799 SEK.

Johannes Klæbo är stor på den norska skidscenen efter sina guldframgångar i VM, OS och Tour de ski. Han räknas även till en av Norges största influencers med en egen Youtube-kanal som har över 100 000 prenumeranter.

Enligt vad Sportfack erfar kommer produkterna i nuläget att säljas på abilica.se, träningspartner.se och gymgrossisten.se. De ska finnas ute i återförsäljarnätet från och med den 4 december.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Mylna Sport

    Mylna Sport levererar och marknadsför olika varumärken inom träning, hälsa och livsstil. Mylna Sport är Nordens största på träningsutrustning och erbjuder produkter för att träningen ska bli rolig och effektiv!