Veckans produkt: Schwinn Airdyne

Sedan 1966, när Schwinn banade väg för trenden att träna hemma med den revolutionerande Exerciser-cykeln, har vi varit en ledande innovatör inom fitnessbranschen. Inte nog med att du mår bra av att använda Schwinns träningsutrustning, vi tror även att du får ganska roligt under tiden.


Veckans produkt: Schwinn Airdyne

Träna med luftmotstånd – välj bland tre olika modeller

Med hjälp av vindmotståndstekniken ger Schwinn Airdyne AD2 en oöverträffad träning för över- och underkroppen. AD2 ökar motståndet ju hårdare du trampar och är den perfekta maskinen för nybörjare och erfarna användare.

Airdyne AD6 Bike är smart. Vindmotståndet är exceptionellt, ju hårdare du trampar desto större blir motståndet. Displayen är utformad för att visa alla viktiga data på en gång och har en unik RevMeter ™ RPM-mätare som är perfekt för intervallträning.

Schwinn Airdyne AD8 utnyttjar det ikoniska Schwinn-luftmotståndet, ryktet om hållbarhet och prestanda och uppdaterar det med en design och funktion som fungerar perfekt med dagens unika träningskrav och miljöer.

Läs mer om Schwinns sortiment.

Veckans produkt: Schwinn Airdyne

Relaterat företag i Sportregistret

  • Mylna Sport

    Mylna Sport levererar och marknadsför olika varumärken inom träning, hälsa och livsstil. Mylna Sport är Nordens största på träningsutrustning och erbjuder produkter för att träningen ska bli rolig och effektiv!