Veckans Produkt: Abilica Stream

Våra Stream-produkter utnyttjar teknikens möjligheter till fullo! Med hjälp av Bluetooth kopplas Abilica Stream-maskinerna trådlöst till din surfplatta eller din smartphone och öppnar upp en helt ny värld av möjligheter.


Veckans Produkt: Abilica Stream

Träna mer och bättre med trådlös teknologi
Du väljer själv din träningsrunda i Google Maps och via Google Street View får du känslan av att vara på plats. Abilica Stream justerar med automatik motståndet eller lutningen för att simulera förändringar i terrängen.

Byt morgonpasset en grå vardag till strandpromenaden i Thailand eller sätt dig på prov i New York Marathon.

Abilica Stream Adventure levereras i exklusivt design. Utrustad med elektroniskt justerbart magnetmotstånd i 32 nivåer och dator med 12 träningsprogram. En stor crosstrainer som erbjuder solid kvalitet på hemmaträningsnivå. 8 kg svänghjul ger ett jämnt steg och tillräckligt med motstånd för ett rejält träningspass. Justerbar sitthöjd gör att den passar till användare från 135 cm till 195 cm.

Abilica Stream Journey levereras i exklusivt design. Utrustad med elektroniskt justerbart magnetmotstånd i 32 nivåer och dator med 12 träningsprogram. En stor crosstrainer som erbjuder solid kvalitet på hemmaträningsnivå. Steglängd på hela 40 cm ger goda rörelser och bra träningsutbyte för hela kroppen. Samtidigt är pedalerna bara 19 cm över golvet som gör att den passar om du har begränsad takhöjd.

Abilica Stream Vagabond är en stor framdriven crosstrainer som ger ännu bättre träning av överkroppen. Med front-drivna crosstrainers får du längre stegrörelser utan att det går ut över stabiliteten. Abilica Stream Vagabond är en stor crosstrainer med hela 51 cm. steglängd, som erbjuder solid kvalitet på hemmaträningsnivå. Pedalerna är 36 cm över golvet som gör att den passar om du har begränsad takhöjd. Justerbara pedaler i fem olika nivåer.

Abilica Stream Voyage är en motionscykel med 8 kg svänghjul och elektroniskt justerbart magnetmotstånd ger ett bra motstånd och ett jämnt tramp. 32 motståndsnivåer och 12 olika program ger en god variation i träningen och ser till att alla hittar sin träningsnivå. Justerbar sitthöjd gör att den passar till användare från 135 cm till 195 cm.

Läs mer om Abilicas sortiment.

Veckans Produkt: Abilica Stream

Relaterat företag i Sportregistret

  • Mylna Sport

    Mylna Sport levererar och marknadsför olika varumärken inom träning, hälsa och livsstil. Mylna Sport är Nordens största på träningsutrustning och erbjuder produkter för att träningen ska bli rolig och effektiv!