Event

Mandel Showroom återuppstår

PR-byrån Mandel med Matthias Aßmann i spetsen gör hösten 2021 comeback med eventet Mandel Showroom. Det blir en kombo av fysiskt event, digitala lösningar och många nyheter utlovas av arrangören.

Uthusets event bygger både varumärke och bransch

När stora branschmässor har det kämpigt skapar alerta butiker tillsammans med varumärken publika event. Sportfack kikade närmare på Uthusets populära vårevent Fair Enough som blivit en anledning till bolagets fina försäljning och även bygger outdoorbranschen.

Då hålls Cykelmässan i höst

Svenska Cykelmässan fick en pinne i hjulet i våras. Efter en digital mässa som hölls i maj så genomförs mässan i sin fysiska form hösten 2020.

USWE vill rida ut Coronastormen med fond

Tider av kriser kan locka fram de bästa av idéer och överlevnadsstrategier. USWE är ett av flera företag som försöker stötta en hårt pressad marknad som de själva och andra leverantörer i högsta grad är en del av.

Arc’teryx kör outdoor-event i Oslo

Arc’teryx åker med sitt Academykoncept till Oslo city den 30 november och erbjuder workshops, filmvisningar och möten med deras sponsrade atleter

X Games nu i Oslo

Helgen 18-20 maj hålls X Games i Oslo, Norge, med en hel rad svenska åkare som Emma Dahlström och Jesper Tjäder.

Ski Off i Skidome

Inomhusanläggningen i Göteborg, Skidome står redo för säsongsstart. I helgen som kommer arrangeras nämligen en Ski Off tillsammans med Intersport, leverantörer och samarbetspartners.