Arc’teryx kör outdoor-event i Oslo

Arc'teryx åker med sitt Academykoncept till Oslo city den 30 november och erbjuder workshops, filmvisningar och möten med deras sponsrade atleter

Lördagen den 30 november i Vippaområdet i centrala Oslos hamn slår Arc’teryx på stort med ett gratisarrangemang som omfattar DJ:s, filmvisningar, workshops och möten med deras sponsrade utövare.
Arrangemanget är tidigare välkänt i Chamonix, där outdoorfolk har mötts för att delta i olika aktiviteter, som trailrunning, klättring och skidåkning. Nu vill kanadensiska Arc’teryx ta Oslo med storm i slutet av november med ungefär samma upplägg (och stormigt kan det verkligen bli nere i hamnområdet). Besökarna ska även få en hel del tips på såväl drömdestinationer som nära-äventyr.

Arc’teryx kör outdoor-event i Oslo
Så här lanserar Arc’teryx eventet.

Bland annat kommer den intressanta filmen Electric Greg att visas, där de två kanadensiska skidåkarna Greg Hill och Chris Rubens visar att du kan komma väldigt långt på enbart el. Och ultralöparen Johannes Rummelhoff (känd från dokumentärfilmen Besatt, då han sprang från Operahuset i Oslo till Galdöpiggens topp) kommer att föreläsa och ta med folk på lokal stiglöpning. 
Arrangemanget innehåller både en dags- och en kvällsdel och avslutas med friåkningsuppvisning under bar himmel med Max Kroneck och Jochen Mesle.