Ski Off i Skidome

Inomhusanläggningen i Göteborg, Skidome står redo för säsongsstart. I helgen som kommer arrangeras nämligen en Ski Off tillsammans med Intersport, leverantörer och samarbetspartners.

Även om inomhusanläggningen för längdåkning, Skidome har öppet året om så arrangeras ändå ett event för att markera en säsongstart. Besökarantalet i anläggningen brukar dessutom öka kraftigt just i månadsskiftet september-oktober.

– Det är lite lustigt att folk är så säsongsbundna. Många tycker att det är löpning eller cykling som gäller ända fram till hösten och först sedan är de redo att börja sin skidträning, berättar Ulrika Lindberg ansvarig på Nordic Wellness för skidverksamheten.

Det är gymkedjan Nordic Wellness som ansvarar för verksamheten i anläggningen tillsammans med Serneke  som sköter om lokalerna, pistning och snömaskinerna. Sportkedjan Intersport har en butik i anslutning till Skidome där besökarna kan hyra skidor och annan utrustning. Vid helgens Ski Off som arrangeras i samarbete med Nordic Wellness och Intersport kommer alla de stora leverantörerna och varumärkena att vara på plats i Skidome för att visa och låna utrustning till besökarna.