Pinewood

Pinewood vill med kunskap och passion skapa bra kläder och utrustning för att fler ska kunna utöva ett aktivt friluftsliv som bidrar till ökat välmående. Pinewood är ett familjeföretag som i över 25 år har skapat jakt-, fiske-, fritids- samt hundsportskläder till passionerade friluftsmänniskor. Miljö och hållbarhet är en naturlig del av Pinewoods produktutveckling och med egna fabriker säkerställs hög kvalité. Med Pinewood ska du varje dag känna dig trygg, fri, bekväm och inspirerad i naturen - oavsett årstid och väder.


Varumärken

 • Pinewood - Scandinavian Outdoor Life

Artiklar

 • Rüssel lämnar posten – han är Pinewoods nye vd
  Efter drygt 30 år lämnar Rainer Rüssel rollen som vd på Pinewood, bolaget han själv grundade. Och föga förvånande har det ursmåländska bolaget hittat en ny ledare från samma landskap . . .
 • Pinewood samarbetar med Håll Sverige rent
  Håll Sverige Rent-dagen äger rum 17 september. Som en del av detta vill Pinewood vara med.
 • Pinewood lanserar uthyrningstjänst av jaktställ
  Småländska Pinewood skriver i ett pressmeddelande att de vill se sina kunder konsumera mindre, vilket kanske låter lite bakvänt då de sysslar med just försäljning av jakt- och fritidskläder. Men med en ny möjlighet att hyra ut jaktställ vill de ta nästa steg för att få naturen att må bättre.
 • Pinewood kampanjar mot cancern
  Svenska outdoorvarumärket Pinewood har i flera år stött Barncancerfonden, nu går de ett steg till och kampanjar själva mot cancern, bland annat genom att öronmärka pengar från försäljningen av ett urval produkter under hösten.
 • Ny på jobbet: Charlotta Malmberg ska få Pinewood genom bruset
  Efter många år i utlandet och i Stockholm har Charlotta Malmberg landat i sin hembygd i Värnamo för att bli ny marknadschef på Pinewood.