Pinewood kampanjar mot cancern


Pinewood kampanjar mot cancern
Rainer Rüssel, vd och grundare av Pinewood. Foto: Nicolas Jändel

Kampanjen, som omfattar både stillbildsmateial och rörligt, rullar i sociala medier under hösten och en del av försäljningen från ett antal utvalda produkter skänks oavkortat till cancerforskningen.
– Att tvingas inse att cancer inte bara drabbar andra har varit en viktig lärdom för livet och det är en självklarhet för oss på Pinewood att göra en aktiv handling i kampen mot cancer. För ord räcker inte till, säger Rainer Rüssel, Pinewoods vd och grundare, i ett pressmeddelande.
Hela företaget är involverade och Pinewood använder sina egna medarbetare och deras egna erfaremheter av sjukdomen i kampanjen. Försäljningsperioden av de utvalda produkterna pågår fram till den 8 november. Totalt ingår ett 15-tal plagg och acessoarer i produkturvalet.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Pinewood

    Pinewood är en ledande tillverkare av kläder och tillbehör för ett aktivt friluftsliv. Vi levererar hållbara jakt-, fiske-, fritids- samt hundsportskläder för vuxna så väl som till barn. Vi är ett passionerat familjeföretag med många år i branschen. Miljö och hållbarhet är en naturlig del i vår produktutveckling och med vår egen klädfabrik säkrar vi upp hög kvalité i våra produkter.