Nordic Active Brands

Nordic Active Brands AB distribuerar Kari Traa, Sweet Protection, Bula, Dählie, Johaug och Vossatassar i Sverige. Huvudkontor i Göteborg och lager i Borås. Nordic Active Brands AB är en del av Active Brands AS.


Varumärken

 • Johaug - Varumärket Johaug är baserat på den framgångsrika olympiern Therese Johaug. Varumärket täcker behovet av motion och fritid under hela året för kvinnor inom kategorierna; träning, underställ, ytterkläder, active wear samt accessoarer. Therese är själv med i hela processen; allt från att diskutera skisser, färger, passform och funktionalitet. Detta för att kunna sätta sin kvalitetsstämpel på slutprodukten. Johaugs uppdrag är att leverera världens mest feminina hardcore sportkläder. Johaug får dig att må bäst samtidigt som du ger allt.
  KonfektionMössorStrumporUnderställHandskar / vantarKonfektionLÄNGDSKIDÅKNINGKonfektionStrumporUnderställSPORTMODETRÄNING
 • Bula - Bula ger dig kvalitet, komfort och design i alla produkter. Produkterna håller dig varm och sval från innersta till yttersta och sist men inte minst får du mycket för pengarna.
  ALPINTHandskar / vantarMössorUnderställ
 • DÆHLIE - DÆHLIE gör kläder för och av människor med en passion för längdskidåkning. DÆHLIE har världens bästa produkter utvecklade för längdskidåkare som tränar varierat året runt. Kläderna har en unik passform och kvalitet med en enkel, ren och modern design.
  LÄNGDSKIDÅKNINGKonfektionMössorStrumporUnderställ

Artiklar

 • Therese Johaug startar Youtubekanal

  Träningsfenomenet och Norgeikonen Therese Johaug sjösätter en Youtubekanal i samarbete med Active Brands, för att promota det egna varumärket Johaug. Bakom tekniken och innehållet står företaget SplayOne.