Reima Oy

Reima är världsledande varumärke för funktionella barnkläder. Vårt uppdrag är att uppmuntra barn att upptäcka rörelseglädjen. Vår affärsidé är att erbjuda kläder och skor av god kvalitet, året runt, från topp till tå, för aktiva barn i åldrarna 0 till 12 år. Funktionalitet, säkerhet, hållbarhet och innovation är grundläggande värden i Reimas design. Vi fokuserar på aktiva barns behov för att kunna erbjuda föräldrar relevanta lösningar vid rätt tidpunkt med ständig tonvikt på hantering av produktlivslängd.


Varumärken

  • Reima - Funktionella barnkläder och skor

Artiklar

  • 11 år gammal tröja vann Scandinavian Outdoor Award
    I en tid när produktutveckling och "att vara i framkant" är saker många varumärken strävar efter, sticker årets "Overall"-vinnare ut i mängden. Den är nämligen mer än ett decennium gammal.
  • Veckans produkt: Reima anti mosquito
    Reima är först i världen med att tillverka anti mosquito-behandlade kläder för barn. Det verksamma ämnet geraniol är helt fritt från kemikalier.
  • Veckans produkt: Reima Sunproof
    Reima har ett komplett sortiment för att klä ditt barn året runt i alla väderlekar. Till SS19 finns nya färgstarka sunproofkläder som tilltalar de lite större barnen.