Veckans produkt: Reima anti mosquito

Reima är först i världen med att tillverka anti mosquito-behandlade kläder för barn. Det verksamma ämnet geraniol är helt fritt från kemikalier.

Ämnet geraniol är växtbaserat, helt luktfritt och Oeko-tex certifierat. Det har dokumenterat bra effekt och gör att myggorna inte sätter sig. Till SS19 finns jacka Slusse och Aboard och byxa Silta och Virtaus (med avtagbara ben) i tunt 4-vägs stretch softshell material, sunproof 50+, vattenavstötande med flourkarbonfri Eco-lite finish. Kort sagt, perfekta för de flesta utomhusaktiviteter. 

Veckans produkt: Reima anti mosquito

Relaterat företag i Sportregistret

  • Reima Oy

    Reima är världsledande varumärke för funktionella barnkläder. Vårt uppdrag är att uppmuntra barn att upptäcka rörelseglädjen. Vår affärsidé är att erbjuda kläder och skor av god kvalitet, året runt, från topp till tå, för aktiva barn i åldrarna 0 till 12 år. Funktionalitet, säkerhet, hållbarhet och innovation är grundläggande värden i Reimas design. Vi fokuserar på aktiva barns behov för att kunna erbjuda föräldrar relevanta lösningar vid rätt tidpunkt med ständig tonvikt på hantering av produktlivslängd.