Veckans produkt: Reima Sunproof

Reima har ett komplett sortiment för att klä ditt barn året runt i alla väderlekar. Till SS19 finns nya färgstarka sunproofkläder som tilltalar de lite större barnen.

Reima har alltid haft klassiska mönster men kommer nu även med sportiga modeller i knalliga färger, det finns traditionella dräkter eller tuffare tröjor/shorts och baddräkter. Reimas sunproofkläder skyddar barnens hud från solens skadliga strålar (SPF 50+), är svala mot huden och har solskyddet invävt i textilen, inte som en coating på utsidan som försvinner med tiden. 

Veckans produkt: Reima Sunproof

Relaterat företag i Sportregistret

  • Reima Oy

    Reima är världsledande varumärke för funktionella barnkläder. Vårt uppdrag är att uppmuntra barn att upptäcka rörelseglädjen. Vår affärsidé är att erbjuda kläder och skor av god kvalitet, året runt, från topp till tå, för aktiva barn i åldrarna 0 till 12 år. Funktionalitet, säkerhet, hållbarhet och innovation är grundläggande värden i Reimas design. Vi fokuserar på aktiva barns behov för att kunna erbjuda föräldrar relevanta lösningar vid rätt tidpunkt med ständig tonvikt på hantering av produktlivslängd.