Fåtal platser kvar till Gear of the year-finalen

Den 9 april hålls finalkvällen av Gear of the year på Haymarket I Stockholm. Då ska vinnarna koras i alla sex kategorierna. Klart du också ska vara med!

Arrangemanget hålls på kvällen efter Ispo Academy (som nu är fulltecknat) och inleds med mingel från 17.00 och sedan en branschmiddag, då vinnarna presenteras. Under kvällen kommmer även Årets affärskvinna inom sport att koras av Svenskt Sportforum. Det kommer bli en sjuädra trevlig kväll och en bra möjlighet att träffas under avslappnade former.

Anmälan görs via HuginBiz på: https://huginbiz.com/events/  

Här är alla nominerade:

Årets produkt 

Stiga playoff 21

Thule Urban Glide 1

Haglöfs Eco Proof Jacket

Årets Varumärke

Douchebags

Helly Hansen

Scott

Årets svenska varumärke

Craft

Hövding

USWE

Årets innovation 

Rottefella

Marsblades

Salomon Shift

Årets nykomling 

Kang Ski Pole

The bootfitter

YMR Track club

 

Årets miljömärke

Tretorn

Bergans

OrganoClick

Relaterat företag i Sportregistret

 • PowerFactory Nordic

  PowerFactory Nordic är ett grossistföretag som distribuerar tillbehör, reservdelar och personlig utrustning inom kategorierna; Cykel, Moped, Mc, MX & ATV. Med fokus på kända varumärken, samt flertalet starka agenturer i portföljen.

 • SCOTT Sports AB

  SCOTT Sports AB är en av Sveriges största leverantörer av cykel och sportutrustning. Huvudkontoret ligger i Uppsala och är dotterbolag till SCOTT Sports SA med huvudkontor i Schweiz. SCOTT Sports AB säljer, marknadsför och distribuerar ett brett sortiment av utrustning inom områdena cykel, vintersport, motorsport och löpning. Man ansvarar även för distribution av ett flertal andra varumärken inom cykel, sport och motorcykeltillbehör (se nedan).

 • SALOMON

  Salomon är grundat 1947 i de franska Alperna med ambitionen att skapa innovativ utrustning som gör det möjligt för människor att ha roligt, utvecklas och utmana sig själva i naturen, ...

 • Craft of Scandinavia

  Craft of Scandinavia är en sportleverantör som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter inom sportbranschen samt profilsektorn. Craft of Scandinavia säljer och marknadsför Craft och Speedo.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="10530" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]