BA Sportprodukter bygger portfölj – blir agent för Backcountry Access

Från och med nu kommer BA Sportprodukter inleda försäljningen av snösäkerhetsprodukter från Backcountry Access.

BA Sportprodukter har under 28 år varit agent för K2 Sports. Nu förstärker de sin egen portfölj genom att bli agent för det aperkanska snösäkerhetsföretaget Backcountry Access, BCA. Och bläcket har knappt hunnit torka innan kontraktet börjat gälla. Redan nu har försäljningen inletts för att förse butiker med baror för AW23.

BCA skapar produkter som stärker säkerheten på snö och är därmed perfekt för att bistå skidåkaren, skoterförare, guider och andra som rör sig i snölandskapen. Målet för BA Sportprodukter är att förse återförsäljare med verktyg för att öka merförsäljningen och utöka kunskapen.

”BCA har alltid handlat om högpresterande backcountry utrustning, från att utveckla världens första digitala transceiver till lavinryggsäckar och handsfree tvåvägsradio. Men produkter är bara ett sätt att nå ett mål och i slutändan vill vi maximera nöjet och minimera dödsfall i laviner för alla som vistas i vildmarken. Produktlinjen består av ryggsäckar, lavinsäkerhetsutrustning och digitala enheter för kommunikation på fjället”, skriver BA Sportprodukter i ett pressmeddelande.

Relaterat företag i Sportregistret

  • BA Sportprodukter AB

    Ansvarar för försäljning, marknadsföring och kundservice av K2, Line, Full Tilt, Atlas, Tubbs och Falkes produktsortiment i Sverige.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="33354" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]