Craft samarbetar med Runacademy – fortsätter satsa på löpning

Med över 10 000 löpare i sin akademi har Runacademy nu lockat till sig ett samarbete med Craft, som storsatsar på löpning.

Craft storsatsar på löpning och löparskor. Som en del av detta har man inlett ett samarbete med Runacademy.

Runacademy grundades i Stockholm 2013 och arrangerar idag löpargrupper på över 100 orter i Sverige. Målet är att man genom deras löpargrupper ska lära sig hur man gör löpningen roligare och varieras. Dessutom arrangeras onlineträning och löparresor. Över 10 000 löpare tränar idag med akademin under coachning av mer än 600 ledare.
– Vi är superglada för samarbetet med Craft som möjliggör att våra ledare får springa med riktigt bra produkter med hög kvalité. Det blir dessutom roligt att få göra flera olika marknadsaktiviteter tillsammans med Craft”, säger Runacademys grundare Petra Kindlund.

– Det känns väldigt roligt att vi nu har påbörjat ett nära samarbete med Runacademy”, säger Natalie Taylor, som driver samarbetet från Crafts sida. Runacademy fokuserar på glädjen i löpning och hur man tillsammans med andra kan utvecklas och hitta motivation i sin träning, vilket harmonierar perfekt med vårt varumärke. Samarbetet ligger också perfekt i tiden då vi nu och framåt har stort fokus på löpning och löparskor.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Craft of Scandinavia

    Craft of Scandinavia är en sportleverantör som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter inom sportbranschen samt profilsektorn. Craft of Scandinavia säljer och marknadsför Craft och Speedo.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="30336" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]