On presenterar deras snabbaste sko hittills

Säg hej till nya Cloudboom Echo 3.

Schweiziska On lanserar Cloudboom Echo 3 som kommer till butiker 6 juli. Skon är den första med varumärkets Helion HF Hyperfoam, som utvinns från ricinbönor. Och företagets ambitioner är höga. I ett pressmeddelande skriver On att skon finns för att slå nya rekord. Detta genom deras CloudTec-teknologi för mjuka landningar och explosiva frånskjut. Det nya Helion HF hyperfoam kombinerar stötdämpning och energiåtergivning.

Hyperfoam är till 46 procent tillverkat av biobaserade material som både är återvinningsbart och levererar resultat på högsta nivå.
Skon har en skedformad ”Speedboard” av kolfiber, placerad mellan två lager av foam för energiåtergivning. Skons ovansida är extremt tunn med hög andningsförmåga och med den tunna överdelen är det tydligt att skon är för tävlingar, snarare än träning.

Skon ska säljas via Ons egna kanaler och hos utvalda återförsäljare. Cloudboom Echo 3 finns på svenska marknaden hos Löplabbet.

On distribueras i Sverige och Finland av Sportmanship AB.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Sportmanship AB

    Sportmanship AB startades 1985. Företaget säljer, marknadsför och distribuerar följande varumärken: On, Powderhorn, Dolomite, Völkl, Marker och Dalbello. Utöver distrubitionsvarumärkena driver Sportmanship AB även det egna varumärket Berkeley.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="30173" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]