Viking lanserar mångsidig vandringssko

Outdoorskor i modern tappning. Så kan man väl beskriva Vikings nya Cerra Hike-serie.

Outdoor i fokus! Viking lanserar nu en ny vandringssko, Cerra Hike, som är fullmatad med spännande teknologi och funktion. Med ett yttre lager i skinn och Gore-Tex-membran som en del av konstruktionen ska fötter hållas torra oavsett väder. Yttersulan på terrängskon är skapade av Vikings slitstarka UGC-yttersula för ultimat grepp på alla typer av underlag.

Cerra Hike kommer i fyra olika varianter.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Viking Footwear

    Viking Footwear är ett nordiskt varumärke specialiserat på 100 procent vattentäta gummistövlar och kängor. Företaget är idag marknadsledande på den skandinaviska marknaden. Sedan 1920 har Viking tillverkat stövlar och skor speciellt anpassade till det hårda nordiska klimatet. Viking har ett brett sortiment vattentäta skor, kängor och stövlar för såväl sommar- som vinterbruk. Alla Viking stövlar och skor är funktionella, hållbara och håller fötterna varma och torra i alla typer av väder. Det är det unika Gore-Tex lagret som gör att Vikingskor kan hålla vätan ute, men samtidigt låta foten andas. Viking skor riktar sig till både barn och vuxna som har ett aktivt friluftsliv och som trivs utomhus. Framför allt Viking barnskor är mycket populära och företaget har stor expertis inom barnskosegmentet.

  • W.L. Gore & Associates Scandinavia AB

    Gore Scandinavia AB är ett helägt dotterbolag till Gore Inc. Vi ansvarar för försäljning, marknadsföring och utbildning av GORE-TEX Brand som inkluderar: GORE-TEX Products och GORE-TEX Infinium Products.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="29199" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]